O MNIE

Witam.
Nazywam się Sławomir Żbikowski i jestem ojcem dwóch młodych urwisów.
Ostatnimi czasy sporo wysiłku wkładam w to, aby stać się lepszym Tatą. Dlaczego chcę być lepszym Tatą? – Dobre pytanie. Jednak odpowiedź na nie jest bardzo prosta – Chcę być lepszym Tatą, bo pomimo sporego wysiłku, jeszcze mi daleko do ideału, który stanowi główny cel, jaki mam zamiar zrealizować w ciągu najbliższych miesięcy.
Pragnę podzielić się z Tobą swoimi przemyśleniami na tematy związane z:
wychowaniem dzieci
rodzicielstwem
samoakceptacją
rozwojem osobistym
motywacją
Ponadto mam do zaprezentowania kilka bajek własnego autorstwa. Zachęcam Cię do ich czytania i komentowania.
Jeśli chcesz do mnie napisać – oto mój adres mailowy: szbikus[małpa]o2.pl
PS. Pragnę podkreślić, iż nie posiadam wykształcenia pedagogicznego, ani też nie jestem psychologiem. Wszystkie zamieszczane tu wpisy wynikają z moich własnych doświadczeń, przemyśleń i wiedzy zapożyczonej z literatury.
Zapoznaj się z polityką prywatności serwisu DobryTata.waw.pl!
Frazy wyszukiwarek użyte do odnalezienia tej strony:
- żbikowski sławomir
4 Komentarzy do “O MNIE”
Napisz odpowiedź

Ja zaczynałem bycie wzorowym ojcem od lektury:
Polecam
Dziękuję Ci za to, że podzieliłeś się ze mną tą informacją. Może zechciałbyś przybliżyć mi tę publikację. Napisać w kilku zdaniach, na temat tej publikacji. Dlaczego warto po nią sięgnąć, co wziąłeś z niej dla siebie i w jaki sposób korzystasz z tej wiedzy na co dzień. Będzie to dla mnie, oraz dla innych czytelników bardziej zachęcające, niż sam link do strony w antykwariacie.
Pozdrawiam – Sławomir Żbikowski
Cześć, lepszym każdy chce być
Znaczy, że na początku jesteś Dobrym Tatą i chcesz być Super Tatą czy coś?
Hehe, ostatnio Synek powiedział do mnie 'Dobry Tata'.
Pozdrowienia.
Coś w tym jest. Chcę być "Super Tatą", podobnie jak ty.
Cieszę się, że pozwoliłeś mi, abym to sobie uświadomił.
Pozdrawiam.