Komentarze wyłączone.
STR GŁÓWNA
Witaj w serwisie DobryTata.waw.pl – jak sama nazwa sugeruje, znajdziesz tu informacje o tym jak stać się lepszym tatą (lepszą mamą, lub ogólniej lepszym rodzicem).
Nie jest łatwo stać się dobrym rodzicem. Przekonałem się o tym na własnej skórze. Na stronach serwisu DobryTata.waw.pl znajdziesz moje przemyślenia na temat wychowywania dzieci, teorii sukcesu i motywacji. Znajdziesz tu wiele inspirujących tekstów, historii i cytatów. Będziesz mógł zapoznać się z moim spojrzeniem na pewne sprawy. Możesz się z nim zgodzić lub nie. Możesz je komentować, do czego Cię gorąco zachęcam. Mam ogromną nadzieję, że moje teksty zaciekawią Cię, a być może także pozwolą Ci wyciągnąć wnioski dla siebie. Życzę przyjemnej lektury i wielu sukcesów i chwil radości.
Ponadto w serwisie znajdziesz ponad 30 bajek mojego autorstwa. Być może spodobają się ona także Twoim dzieciom.
Pozdrawiam
(Dobry Tata) Sławomir Żbikowski
To tu znajdziesz moje wpisy. Będą to moje przemyślenia na takie tematy jak: motywacja, rozwój osobisty, cele, rodzicielstwo, rodzina, dzieci.
Tu także znajdą się wpisy innych autorów, które uznam za pasujące do mojego punktu widzenia.
W tym dziale będę zamieszczał moje opinie na temat książek, filmów, gier, szkoleń, konferencji, ciekawych spotkań i wszelkich inspirujących rzeczy. Dział ten został podzielony na odpowiednie podstrony:
Gdzie będzie o książkach.
Gdzie będzie o filmach (ale tylko tych naprawdę godnych polecenia) – sam nie posiadam telewizora i oglądam tylko wybrane filmy.
Gdzie będę pisał o grach – i tu również pragnę zauważyć, że będą to jedynie gry godne polecenia.
Na tej stronie będę zamieszczał informacje na temat ciekawych szkoleń, konferencji oraz ciekawych spotkań. Zachęcam do częstych odwiedzin, aby nic nie przegapić.
Jak sam tytuł sugeruje zamieszczę tu wszystko co nie pasuje do poprzednich kategorii
Tu możesz bezpłatnie ściągnąć różne pliki. Znajdziesz tu między innymi darmowe ebooki (w wersjach pełnych i we fragmentach), a także inne ciekawe pliki.
Tu znajdziesz ciekawe cytaty.
Tu możesz przeczytać kilka słów o mnie.
Tu możesz kupić ksiązki polecane przez Dobrego Tatę.
| Komentarze są wyłączone