STR GŁÓWNA

Maj 10th, 2009

Witam wszystkich na stronie www.DobryTata.waw.pl – jak już sama nazwa sugeruje będzie tu trochę o tym jak stać się lepszym tatą (lub ogólniej rodzicem – bo i dla kobiet znajdzie się coś do przeczytania).

Nie jest łatwo stać się dobrym rodzicem. Przekonałem się o tym na własnej skórze. Mam zamiar przedstawiać tu swoje przemyślenia, inspiracje, cytaty i ciekawe spostrzeżenia. Mam nadzieję, że moje teksty zaciekawią Was i będziecie mogli wyciągnąć z nich jakieś wnioski dla siebie.

BlogBLOG

To tu znajdziesz moje wpisy. Będą to moje  przemyślenia na takie tematy jak: motywacja, rozwój osobisty, cele, rodzicielstwo, rodzina, dzieci.

Tu także znajdą się wpisy innych autorów, które uznam za pasujące do mojego punktu widzenia.

MotywacjaINSPIRACJE

W tym dziale będę zamieszczał moje opinie na temat książek, filmów, gier, szkoleń, konferencji, ciekawych spotkań i wszelkich inspirujących rzeczy. Dział ten został podzielony na odpowiednie podstrony:

książki

KSIĄŻKI

Gdzie będzie o książkach.

FilmyFILMY

Gdzie będzie o filmach (ale tylko tych naprawdę godnych polecenia) – sam nie posiadam telewizora i oglądam tylko wybrane filmy.

GryGRY

Gdzie będę pisał o grach – i tu również pragnę zauważyć, że będą to jedynie gry godne polecenia.

SzkoleniaSZKOLENIA

Na tej stronie będę zamieszczał informacje na temat ciekawych szkoleń, konferencji oraz ciekawych spotkań. Zachęcam do częstych odwiedzin, aby nic nie przegapić.

InneINNE

Jak sam tytuł sugeruje zamieszczę tu wszystko co nie pasuje do poprzednich kategorii :)

Do pobraniaDO POBRANIA

Tu możesz bezpłatnie ściągnąć różne pliki. Znajdziesz tu między innymi darmowe ebooki (w wersjach pełnych i we fragmentach), a także inne ciekawe pliki.

CytatyCYTATY

Tu znajdziesz ciekawe cytaty.

JaO MNIE

Tu możesz przeczytać kilka słów o mnie.

Komentarze wyłączone.

Spolszczenie: Bartłomiej Adamowicz | Dobrytata.waw.pl oparty na Wordpress